De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dendeng Daging
Drooggebakken rundvlees met kruiden en kokosmelk
Ingrediënten:
- 250 gr. runderlappen
- 4 kemirienoten
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel ketumbar
- 2 schijven laos
- 3 theelepels suiker
- 4 rode uien
- 50 gr. santen
- 2 dl. water
- 1 serehstengel
- asem
- zout
Bereiding:
Hak de kemirienoten en snipper de uien fijn. Snijd het rundvlees in dunne lappen. Meng alle ingredienten in een kom, behalve de santen en het water. Bak het vlees samen met de ingrediënten in wat olie en voeg na ca. 5 min. de santen en het water toe. Kook het geheel ca. 15 min tot al het vocht is verdampt. Verwijder de laos en sereh voor het opdienen.
download