De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Ingrediënten:
- 250 gr. runderlappen
- 2 uien
- 5 tenen knoflook
- 2 schijven laos
- 1 theelepel trassi
- 2 daun djeruk purut
- 2 daun salam
- 1 eetlepel trassiwater
- 1 eetlepel asemwater
- 2 lomboks
- zout
- suiker
Bereiding:
Het vlees in kleine stukjes snijden. Alle ingredienten fijnsnijden en malen, behalve de djeruk purut en laos en fruit de gemalen pasta in hete olie. Het vlees, djeruk purut en de laos toevoegen en het geheel goed doorscheppen. Op het laatst trassi- en asemwater erbij. Het gerecht gaar stoven tot de olie eruit komt.
download