De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 schijf djahe
- 2 tenen knoflook
- 6 rode lomboks
- 1 ui
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel suiker
- 3 dl. water
- olie
Bereiding:
Kook het vlees gaar in water, snijd het daarna in dunne plakjes. Bak het vlees in olie tot het bruin is. Maal de knoflook, lomboks en de ui tot een pasta. Bak de pasta in een beetje olie en voeg de plakjes vlees toe samen met de ketjap, djahe, suiker en het water. Meng alles goed en kook het geheel net zo lang tot het vocht verdampt is.
download