De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Ingrediënten:
- 250 gr. runderlappen
- olie
- 250 ml. water
- 1 bouillontablet
- 7 sjalotten
- 1 theelepel sambal trassi
- 6 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snijd de runderlappen in repen. Verhit in een wok de olie en bak hierin het vlees. Voeg dan het water en het bouillonblokje toe en laat het vlees gaar worden. Snijd de sjalotjes in ringen en fruit die in wat olie glazig. Voeg de sjalotjes en sambal toe aan het vlees. Schep alles goed door. Roer de ketjap erdoor heen, laat nog even sudderen en serveer het geheel in een voorverwarmde schaal.
download