De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 4 sjalotten
- 4 tenen knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- 110 gr. gula djawa
- 3 daun salam
- 3 schijven laos
- geraspte kokos van 1 kokosnoot
- zout
- 2,5 dl. water
Bereiding:
Snijd het vlees in grote dobbelstenen en kook dit in een pan met het water voor 25 min. Zorg dat er 2 dl. bouillon overblijft. Wrijf de sjalotjes, knoflook en de ketumbar tot een pasta in de vijzel. Rasp de gula djawa. Meng alle ingredienten en stoof het vlees verder zachtjes gaar totdat het vocht is verdampt.
download