De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Ingrediënten:
- 5 eieren
- 6 champignons
- 50 gr. gepelde garnalen
- 1 teen knoflook
- 1 ui
- 1 theelepel ketjap manis
- 1 prei
- 4 stengels selderij
- halve rode paprika
- peper
- zout
Bereiding:
Was de selderij en de prei en snijd ze heel fijn. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de paprika, haal de zaadlijsten en de zaadjes eruit en snijd ze in kleine stukjes. Pel de ui en de knoflook en snijd ze heel fijn. Klop de eieren met zout, peper en ketjap luchtig op. Fruit de uien en de knoflook goudbruin, voeg de garnalen, paprika, champignons, prei en selderij toe en laat het ca. 2 min. bakken. Schep alles uit de pan en laat het uitlekken en even afkoelen. Meng het geheel dan goed met het geklutste ei en bak er een dikke omelet van.