De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dadar Pisang
Opgerolde flensjes met gekaramelliseerde banaan
Ingrediënten:
- 1 ei
- bloem
- zout
- santen
- boter
- bananen
- 1 zakje vanillesuiker
- kristalsuiker
- vanille-ijs
Bereiding:
Mix bloem, ei, santen, vanillesuiker en zout tot een dun pannenkoekbeslag. Bak hiervan een aantal flensjes. Bestrooi de bananen met de kristalsuiker en bak ze in wat boter lichtbruin. Rol elke keer een banaan in een flensje en serveer met een bolletje vanille-ijs.
download