De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dadar Mangga Saus Santen
Gevulde flensjes met mango en kokossaus
Ingrediënten:
- 2 eieren
- 1 mango
- 2 dl. santen
- 1 eetlepel gula djawa
- 80 gr. bloem
- 80 gr. rijstmeel
- 50 gr. geraspte kokos
- 3 dl. santen
- 2 eetlepels poedersuiker
- 1 eetlepel olie
- zout
Bereiding:
Verwarm voor de saus de santen en los de gula djawa hier in op. Houd het apart. Kluts de eieren en snijd de mango in stukjes. Zeef het meel en meng dit met de kokos, suiker en zout. Roer er dan de santen, olie en de eieren door tot een glad beslag. Het beslag moet niet te dik zijn, doe er anders nog wat santen bij. Bak de flensjes in een ingevette anti-aanbakpan gaar en goudbruin. Omdraaien en nog even bakken. Verdeel de blokjes mango over het flensje, vouw hem op en schenk de saus er overheen.
download