De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dadar Kentang
Pikante aardappelkoekjes
Ingrediënten:
- 4 middelgrote aardappelen
- 4 eieren
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 lomboks
- selderie
- 4 eetlepels olie
- zout
Bereiding:
Snijd de selderie fijn. Schil de aardappels, was ze goed en rasp ze grof. Pel de ui en knoflook en snijd ze heel fijn. Was de lombok en snijd ze in smalle ringetjes. Breek de eieren in een schaal en klop ze los. Voeg de geraspte aardappel, ui, knoflook, lombok, zout naar smaak en de selderie toe en meng alles goed. Verhit 1 lepel olie in een koekenpan en schep er drie bergjes van het aardappelbeslag in. Laat de aardappelkoekjes aan beide kanten gaar en bruin bakken. Houd ze warm terwijl je koekjes bakt van de rest van het beslag.
download