Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Dadar Kentang

Pikante aardappelkoekjes


Ingrediënten:

- 4 middelgrote aardappelen
- 4 eieren
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 lomboks
- selderie
- 4 eetlepels olie
- zout

Bereiding:

Snijd de selderie fijn. Schil de aardappels, was ze goed en rasp ze grof. Pel de ui en knoflook en snijd ze heel fijn. Was de lombok en snijd ze in smalle ringetjes. Breek de eieren in een schaal en klop ze los. Voeg de geraspte aardappel, ui, knoflook, lombok, zout naar smaak en de selderie toe en meng alles goed. Verhit 1 lepel olie in een koekenpan en schep er drie bergjes van het aardappelbeslag in. Laat de aardappelkoekjes aan beide kanten gaar en bruin bakken. Houd ze warm terwijl je koekjes bakt van de rest van het beslag.

Dadar Kentang