De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Ingrediënten:
- 200 gr. gehakt
- halve ui
- 2 tenen knoflook
- 3 kemirienoten
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- halve theelepel kunyit
- 1 theelepel trassi
- zout
- suiker
- 1,5 eetlepel olie
- 2 daun salam
- 2 theelepels laos
- 1 dl. santen
Voor de omelet:
- 3 eieren
- 100 gr. prei
- 100 gr. selderie
Bereiding:
In de vijzel de ui, knoflook, ketumbar, kemirie, djinten, kunyitpoeder, trassi, zout en een klein beetje suiker fijnwrijven. Fruit dit mengsel in de olie met laospoeder en daun salam. Meng het gehakt hier door. Als alles gaar is de santen erbij doen en laat het al roerend pruttelen. De eieren loskloppen met prei, selderie en zout. Bak hiervan een omelet en vul deze met het kerriegehakt.