De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dadar Jagung
Kruidige maiskoekjes
Ingrediënten:
- 1 kop maïs
- 4 eetlepels tarwebloem
- 3 sjalotjes
- 1 rode lombok
- 1 eetlepel lente-ui
- selderie
- suiker
- 1 ei
- mespunt zout
- ve-tsin
- olie
Bereiding:
Maak de selderie en de maïs fijn. Snijd de sjalotjes en de lombok fijn. Meng mais, sjalotjes, lombok, bloem en een beetje suiker samen met het opgeklopte ei en voeg er de selderie en de lente-ui aan toe. Breng op smaak met ve-tsin en zout. Pak met een eetlepel wat beslag en vorm hier een koekje van in de pan. Bak de koeken in een beetje olie goudbruin en laat ze uitlekken.
download