De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dadar Isi Jagung dan Kacang
Gebakken maiskoekjes met pinda
Ingrediënten:
- 300 gr. mais
- 100 gr. geroosterde pinda's
- 3 eetlepels rijstmeel
- 1 ei
- 3 lente-uien
- 1 schijfje djahe
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djinten
- zout
- sambal badjak
- olie
Bereiding:
Houd wat mais en pinda's apart. Pureer de mais, djahe, knoflook, lente-uien, pinda's, sambal, zout en djinten. Doe dit in een kom en meng hier het ei, rijstmeel, beetje overgehouden mais en een handvol pinda's door. Verhit olie in de pan en neem telkens een eetlepel beslag, druk dit plat en bak het aan beide zijden bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer met pindasaus.
download