De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Ingrediënten:
- 100 gr. tahu
- 50 gr. rundergehakt
- 2 eieren
- 1 sjalotje
- 1 teen knoflook
- 1 groene of rode lombok
- 1 eetlepel ketjap manis
- have theelepel ketumbar
- kwart theelepel djinten
- trassi naar smaak
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Snijd de lombok, sjalot en knoflook zeer fijn. Meng dit alles met de trassi, ketjap en het zout en fruit het voor enkele min. in wat olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Haal alles uit de pan en meng het met de geklutste eieren. Prak de tahu en voeg dit bij het eimengsel. Bak van het eimengsel kleine omeletjes.
download