De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Dabu-Dabu
Pikante sambal van tomaat en sjalotjes
Ingrediënten:
- 2 tomaten
- 4 sjalotten
- 1 limoen
- 2 groene lomboks
- suiker
- zout
Bereiding:
Tomaten in kleine blokjes snijden. Pers de limoen uit. Lombok in kleine ringetjes snijden. Sjalotjes snipperen (niet te fijn maken). Dit alles mengen en limoensap erover heen doen. Suiker en zout naar smaak toevoegen. Serveer deze sambal bij geroosterde vis.
download