De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Stroberi
Luchtig toetje van agar-agar met aardbeien
Ingrediënten:
- 300 gr. aardbeien
- 200 gr. suiker
- 2 dl. slagroom
- 1,5 dl. sinaasappelsap
- 2 eiwitten
- 1 zakje agar-agar
- 2 eetlepels honing
Bereiding:
Roer de agar-agar door het sinaasappelsap. Pureer de aardbeien. Roer de puree door het sap met agar-agar en breng het aan de kook. Laat het geheel al roerend 2 min. doorkoken en haal de pan van het vuur. Roer de honing erdoor en laat het afkoelen. Klop de slagroom met de suiker stijf en klop de eiwitten stijf. Wacht tot het aardbeienmengsel dikker wordt en spatel er de opgeklopte eiwitten en de slagroom door tot een luchtig geheel. Doe het geheel in een kom en laat het een nacht afkoelen in de koelkast.
download