De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi-Cumi Asem Garem
Gefrituurde inktvisjes
Ingrediënten:
- inktvissen met tentakels
- asem
- knoflook
- zout
Bereiding:
Neem een hoeveelheid kleine inktvisjes. Maak deze schoon en duw de tentakeltjes naar binnen. Marineer een uurtje in een mengsel van asem, knoflook en zout naar smaak. Geen vocht toevoegen aan het mengsel en de inktvisjes goed inwrijven met de marinade. Bakken in de wok met hete olie. Laat ze uitlekken in een zeef met wat keukenpapier.
download