De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi-Cumi
Gesudderde inktvisjes in een zacht sausje
Ingrediënten:
- 10 kleine inktvissen
- 75 gr. roomboter
- sap van een halve citroen
- 2 eetlepels ketjap manis
- 50 ml. water
Bumbu:
- 2 tenen knoflook
- zout
- peper
Bereiding:
Bak de knoflook en vijzel het fijn. Was de inktvisjes goed en haal de ingewanden, alsmede het "plastic" nerfje, eruit. Stop dan de vangarmen erin en sluit de visjes met een cocktailprikker. Bak de visjes om en om in de roomboter, voeg dan de bumbu toe en maak het geheel af met citroensap en de ketjap. Blus het geheel met het water. Laat het 30 min. sudderen totdat het water iets is verdampt. Bestrooi met knoflookpoeder.
download