De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Corned Beef Kentang
Corned beef met chips
Ingrediënten:
- 1 blik corned beef
- 1 zakje frietjes, naturel (chips)
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel laos
- azijn
- 1 theelepel ve-tsin of wat zout
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook fijn. De ui, knoflook, sambal, trassi en laos fruiten in een koekenpan. De corned beef toevoegen met ca. een half kopje water en een beste scheut azijn en de corned beef fijnprakken. Op middelmatig vuur de corned beef droog koken, ve-tsin (of zout) op het laatst toevoegen. Regelmatig doorroeren. Als de corned beef goed droog is, de pan van het vuur halen en de corned beef af laten koelen. Als het afgekoeld is een zakje frietjes erdoor mengen.
download