De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Colo-Colo
Vis met een ketjapsaus
Ingrediënten:
- 2 gerookte makrelen
- 2 rode uien
- 2 rode lomboks
- citroensap
- halve theelepel trassi
- 4 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels warm water
- 1 grote tomaat
- kwart komkommer
- selderie
- zout
Bereiding:
Snijd de uien en lomboks fijn. Snijd de tomaat in stukjes en de komkommer in plakjes. Vis in stukjes verdelen. In een schaaltje de trassi in warm water oplossen en dan de ketjap, ui, lombok, tomaat, komkommer en eventueel de selderie er door roeren, naar smaak citroensap en zout toevoegen. Giet de saus over de vis.
download