De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Singkong Balado
Kroepoek van cassave met een pittige stroop
Ingrediënten:
- cassave kroepoek
- 2 tenen knoflook
- 4 eetlepels suiker
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 eetlepel olie
- olie om te frituren
Bereiding:
Snipper de knoflook en frituur de cassave kroepoek. Verhit de olie in de wok. Fruit de knoflook hier in en voeg de rest van de ingredienten toe. Roer dit alles goed door tot het schuimt en het een stroperig geheel is geworden. Giet deze stroop over de cassave kroepoek.
download