De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 1 pot bambuscheuten
- 8 tenen knoflook
- 1 schijf djahe
- peper
- reuzel of olie
- bouillon
- taoco
- bieslook
- prei
- ketjap
- selderie
- garnalen
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Zet een pan met water op het vuur en kook het vlees hierin gaar. Wrijf de knoflook met djahe en peper fijn in een vijzel en fruit dit even in reuzel of olie. Doe het vlees erbij met de bouillon, fijngewreven kruiden, taoco, bambuscheuten, fijngesneden bieslook en prei, laat dit even doorkoken. Ketjap, selderie en garnalen toevoegen en schep het in een schaal.
download