De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. Chinese kool
- 2,5 dl. kippenbouillon
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 3 schijfjes djahe
- halve theelepel ve-tsin
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd de kool in stukken van 5 cm. lang, was het en laat het uitlekken. Snipper de ui en knoflook. Schil de djahe en snijd het in dunne plakjes. Verhit een beetje olie op matig vuur en fruit de ui, knoflook en djahe. Voeg de bouillon, peper, zout en ve-tsin toe. Breng het aan de kook en voeg al omscheppend de kool toe. Laat het kort stoven, maar de kool moet knapperig en groen blijven. Heet serveren.
download