De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Ingrediënten:
- 250 gr. babymais
- 150 gr. wortelen
- 100 gr. doperwten
- 100 gr. champignons
- 2 rode lomboks
- 5 tenen knoflook
- 1 eetlepel vissaus
- 1 theelepel suiker
- halve theelepel peper
- 1 eetlepel maïzena
- suiker
Bereiding:
Snijd de wortelen in dunne plakjes. Maak de lomboks en knoflook fijn tot een pasta. Verhit 3 eetlepels olie en roerbak hierin de pasta. Voeg ca. 1 dl. water, vissaus, suiker en peper toe. Voeg de wortels toe en roerbak die mee tot redelijk zacht. Dan de mais, champignons en als laatste de erwten. Bind de saus met het maizenapapje en serveer direct.
download