De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Abon Ayam Dua
Drooggebakken kip gemarineerd in kokosmelk
Ingrediënten:
- 1 kip
- 2 uien
- 1 eetlepel ketumbar
- halve eetlepel djinten
- halve theelepel laos
- half kopje dikke santen
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Snipper de uien. Kook de kip met zout gaar, laat het afkoelen en snijd het dan in kleine reepjes. Vermeng de santen met de kruiden en laat de stukjes kip hierin 30 min. marineren. Verhit wat olie en bak de reepjes krokant en bruin. Serveer bij witte rijst, bami of nasi.
download