De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. varkensgehakt
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel sambal
- halve theelepel trassi
- 3 eetlepels ketjap
- zout
Bereiding:
Snipper de uien en pers de knoflook. Maak stevige soepballetjes van het gehakt met de kruiden, zonder de uien en voeg er eventueel een losgeklopt ei aan toe als het mengsel niet pakt. Breng in een pan 2 dl. water aan de kook, draai het vuur laag en laat hierin de balletjes in ca. 15 à 20 min. heel zacht stoven. Bak de uien in wat olie en laat de uitgelekte balletjes meebakken. Maak het gerecht af door er een scheutje ketjap aan toe te voegen en een deel van de bouillon van de gehaktballetjes.
download