De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cah Andewi
Andijvie met kruiden
Ingrediënten:
- 500 gr. andijvie
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 2 rode lomboks
- 3 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels olie
- zout
Bumbu:
- 2 cm. djahe
- peper
- 2 theelepels suiker
Bereiding:
Snijd en was de andijvie en laat deze uitlekken. Pel en snijd ui en knoflook fijn en fruit deze in de olie glazig. Was en snijd de lomboks schuin en fruit deze samen met de bumbu. Voeg de groente toe met de ketjap. Roer het geheel goed dooreen. De andijvie mag niet te gaar zijn en serveer de Cah Andewi meteen. Verwijder de djahe voor het opdienen.
download