De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 3 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- zout
- peper
- 3 dl. santen
- 3 cm. laos
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
Bereiding:
Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Snijd het vlees in kleine blokjes en meng dit met de sjalotjes, knoflook, peper en zout. Laat dit ca. een uur marineren. Breng de santen aan de kook in de wok en voeg de laos, gekneusde serehstengel en de salam toe. Roer dit even door, voeg dan het vlees toe en laat dit op een zacht vuurtje sudderen tot het vlees gaar is. Lekker met witte rijst.
download