De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Ingrediënten:
- 500 gr. lamsvlees
- 2 dl. water
- 2 daun djeruk purut
- 2 daun pandan
- 200 gr. geraspte kokos
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 1 schijf laos
- 1 eetlepel asem
- 1 serehstengel
- olie
Bereiding:
Kneus de laos en de serehstengel. Snijd het vlees in stukjes en kook het in het water met zout, laos, asem en de sereh tot het vlees gaar is. Haal het vlees uit het kookvocht, laat het uitlekken en bak het in de olie rondom bruin. Voeg dan de djeruk purut, daun pandan, kokos, peper en het vocht toe en laat het geheel doorkoken tot het droog is.
download