De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 2 tenen knoflook
- 4 theelepels ketumbar
- halve theelepel djinten
- 4 theelepels asem
- zout
- 4 theelepels laos
Bereiding:
Snijd de knoflook heel fijn. Snijd het vlees in dunne plakken. Wrijf het vlees in met alle ingredienten en laat het geheel ca. 2 uur marineren. Verhit olie in de wok en bak het vlees rondom goudbruin en gaar. Lekker met witte rijst.
download