De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bumbu Bali Ikan Dua
Kabeljauw met kruidige tomatensaus
Ingrediënten:
- 1 kabeljauw
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- blikje tomatenpuree
- sambal oelek
- peper
- nootmuskaat
- 2 theelepels laos
- 2 theelepels ketumbar
- 5 kemirienoten
- daun salam
Bereiding:
Maak de vis schoon en spoel ze af. Zout ze licht in en bak ze in olie knapperig bruin en leg de moten op een vuurvaste schaal. Maak een mengsel van de uien, knoflook, tomatenpuree, sambal naar smaak, peper, nootmuskaat, laos, ketumbar en kemirienoten. Fruit het geheel in olie tot de uien lekker bruin zijn. Voeg een beetje water toe en een daun salam en laat de saus indikken. Giet de saus over de vis en warm deze voor het opdienen op.
download