De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bumbu Bali Ikan
Vis in kruidige saus
Ingrediënten:
- 500 gr. visfilets
- 1 ui
- 150 gr. prei
- 1 schijf djahe
- 3 tenen knoflook
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel sambal trassi
- mespunt laos
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel ketjap
- suiker
- zout
- olie
Bereiding:
Pureer de djahe, knoflook, sambal, laos en het citroensap tot een pasta. De vis in stukken snijden en bakken voor ca. 1 min. aan elke kant. Haal de vis uit de pan en bak nu de ui en de prei. Voeg na 1 min. de pasta toe. Roer de kruidenmassa, de prei en ui goed door elkaar. Voeg de vis er weer bij. Ketjap, suiker en zout toevoegen en nog even stoven. Zorg er voor dat de vis niet al te gaar wordt, het is lekkerder als de vis nog stevig van structuur is.
download