De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Ingrediënten:
- 1 krop Chinese sla
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 eetlepel azijn
- 2 eetlepels olie
- sesamolie
Bereiding:
Haal de blaadjes van de slakrop. De olie heet maken, de slablaadjes toevoegen en ongeveer 2 tot 3 min. bakken tot ze geslonken zijn, doe de sla in een slakom. De knoflook fijnsnijden en dan samen met de ketjap, azijn en een paar druppels sesamolie vermengen. Dit mengsel aan de sla toevoegen en schep het geheel goed door. Koud of warm serveren.
download