De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bubur Lolos
Pap met kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 100 gr. ketanmeel
- 2,5 dl. santen
- 125 gr. gula djawa
- 3 daun pandan
- zout
Saus:
- 3,5 dl. santen
- 1,5 eetlepel rijstmeel
- zout
- 1 daun pandan
Bereiding:
Meng in een pan het ketanmeel met de santen, daun pandan en gula djawa en kook het zachtjes tot pap. Laat de bruine pap afkoelen. Maak nu de saus. Meng het rijstmeel met de santen, zout naar smaak en daun pandan en zachtjes even laten koken. Verwijder de bladeren en serveer de pap met de saus.
download