De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bubuk Kedelai
Strooisel voor over de Lontong
Ingrediënten:
- 200 gr. kedelaibonen
- 3 daun djeruk purut
- 3 cm. kencur
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels suiker
Bereiding:
Was de kedelaiboontjes, droog ze goed en rooster ze zonder olie in een hete koekenpan. Voeg dan de bladeren en de kencur toe en blijf doorgaan met roosteren tot het geheel bruin ziet. Aflaten koelen. Kedelai fijnstampen samen met zout en suiker.
download