De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bolu Dalmation
Kleine gestoomde cakejes besprenkeld met hagelslag
Ingrediënten:
- 350 gr. bloem
- 185 gr. witte basterdsuiker
- 3 eieren
- 16 gr. bakpoeder
- 70 ml. water
- 1 theelepel creme of tartar
- paar druppels vanille-essence
- zout
- chocolade hagelslag
Bereiding:
Mix de eieren samen met de suiker tot een romig geheel. Voeg de bloem, het bakpoeder, de vanille-essence, het zout en de creme of tartar toe en mix nog eens 1 min. Doe het deeg in de vormpjes en strooi er chocolade hagelslag of een andere versiering over en stoom de cakejes ca. 25 min.
download