De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Biji-Biji
Gefrituurde koekjes
Ingrediënten:
- 250 gr. bloem
- 2 eieren
- 100 gr. kristalsuiker
- 1 dl. dikke santen
- olie
Bereiding:
Klop de eieren met de suiker schuimig. Doe de santen en de bloem er bij, meng alles en kneed dit alles tot een glad deeg. Vorm pinkdikke lange slierten van het deeg en snijd ze schuin in stukken van ca. 2 cm. Verhit de olie in een wok en frituur de Biji-Biji goudbruin.
download