De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Ingrediënten:
- 10 gr. gula djawa
- blikje ananas
- 1 rode ui
- 2 rode lomboks
- 3 kruidnagels
- 1 kaneelstokje
- azijn
Bereiding:
Snijd de ananas is stukjes en doe deze in een ruime schaal. Snijd de ui en de lomboks in ringen en maak de gula djawa fijn. Voeg de gula djawa samen met de ui, lomboks en de kruidnagels bij de ananas in de schaal. Leg nu het kaneelstokje boven op en giet de azijn in de schaal tot de ananas en de andere ingredienten onder staan. Roer het geheel rustig door, zet de acar in de koelkast en serveer dit samen met een kipgerecht.
download