De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel ketjap
- 2 lomboks
- trassi
- nootmuskaat
- 4 kruidnagels
- 2,5 dl. santen
- 4 daun djeruk purut
- zout
- peper
Bereiding:
Snijd de lomboks in ringen. De kruiden met het vlees mengen en laten marineren. Het vlees in de hete olie bakken. Santen, trassi, ketjap en djeruk purut toevoegen en alles 1,5 uur laten sudderen met het deksel op de pan. Zonodig iets water toevoegen.
download