De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 2,5 dl. water
- 3 uien
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel gula djawa
- 1 eetlepel ketjap
- 2 eetlepels olie
- zout
- peper
Bereiding:
Snijd de uien en de knoflook klein. Snijd het vlees in blokjes, bestrooi ze met zout en peper en de gula djawa. Laat het geheel dan een uurtje marineren. Bak het vlees in de olie tot het bruin is. Voeg dan de uien, knoflook en de sambal toe en schep het geheel een aantal keer om. Voeg het water en de ketjap toe en stoof het vlees totdat het gaar en zacht is.
download