De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Balado Kentang
Gebakken zoete, maar pittige aardappelreepjes
Ingrediënten:
- 500 gr. aardappelen
- 2 sjalotten
- 1 tomaat
- 2 eetlepels sambal oelek
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel suiker
Bereiding:
Snijd de aardappelen in hele dunne reepjes. Verhit in een wok olie en bak hier in de reepjes aardappel goudbruin. Snipper de sjalotjes fijn. Snijd de tomaat in kleine stukken en verwijder de zaadjes. Wrijf de sjalotten, de tomaat en de sambal fijn in de vijzel. Verhit in een wok 2 eetlepels olie en fruit de pasta. Voeg dan de aardappelen en suiker toe en bak nog even door.
download