De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bebek Panggang Pedis
Geroosterde, pittige eend van het spit
Ingrediënten:
- 1 eend
- 2 eetlepels sambal brandal
- 3 eetlepels ketjap
- 3 theelepels kunyit
- 5 theelepels djahe
- 1 theelepel kerrie
- zout
Bereiding:
Snijd de eend met een scherp mes in aan alle kanten, zodat je diepe sneden krijgt. Doe in een kommetje de ketjap, kunyit, djahe, kerrie en wat zout en meng dit goed. Wrijf de eend volledig in met dit mengsel en laat het even intrekken. Wrijf nu de sambal in de groeven die je gemaakt hebt met het mes. Gebruik alle sambal. Verwarm de oven voor op stand 5. Leg de eend op een ingevet bakblik of aan het spit en bak de eend in de oven in ca. 1,5 a 2 uur gaar.
download