De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Ingrediënten:
- 125 gr. suiker
- 1 ui
- 1 komkommer
- 1,5 dl. rijstazijn
- 1,5 dl. water
- 2 eetlepels chilisaus
Bereiding:
Schil de komkommers, snijd ze in de lengte door en verwijder het zaad. Snijd ze in dunne plakjes. Snijd de ui in dunne schijfjes en haal ze uiteen in sliertjes. Breng in een steelpan suiker, azijn en water al roerende aan de kook tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur en roer de chilisaus erdoor. Giet dit over de komkommers en uienringen en laat het afkoelen. Bewaar het tot gebruik in de koeling.
download