De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Gado-Gado Tiga
Groentesalade met ei, pindasaus en gebakken tofu
Ingrediënten:
- 200 gr. tauge
- 150 gr. pindasaus
- 100 gr. sperziebonen
- 100 gr. tahu
- 2 grote aardappelen
- 2 eieren
- 1 komkommer
- 2 eetlepels bawang goreng
- olie
Bereiding:
Kook de sperziebonen en aardappelen beetgaar. Spoel de tauge onder de hete kraan af. Snijd de komkommer in plakjes en frituur de tahu goudbruin. Kook de eieren en snijd deze in parten. Schik alle groenten, tahu en eieren op een bord of op een platte schaal. Serveer met pindasaus er overheen gegoten en bestrooi het geheel met de bawang goreng.
download