De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Lodeh Tiga
Groenten gestoofd in kruidige kokossaus
Ingrediënten:
- 400 ml. santen
- 200 gr. nangka muda
- 100 gr. sperziebonen
- 3 sjalotten
- 2 daun salam
- 2 teentjes knoflook
- 2 kemirienoten
- 1 wortel
- 1 serehstengel
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd het jonge jackfruit, de sperziebonen en de wortel in blokjes. Maal de sjalotten, knoflook en kemirienoten tot een bumbu. Verhit de olie en fruit de bumbu met de serehstengel en daun salam. Voeg de santen en het zout toe. Leg de groenten in de saus en stoof deze 20 minuten op laag vuur.
download