De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bali Jamur
Champignons en bamboe in kruidige, zure roomsaus
Ingrediënten:
- kwart blik champignons
- 1 eetlepel ketjap manis
- kwart blik bambuscheuten
- 125 ml. zure room
- 1 ui
- 1 eetlepel maizena
- 2 eetlepels olie
- peper
- 1 glas witte wijn
Bereiding:
Snijd de ui fijn. De champignons en de bambu laten uitlekken. De gesnipperde ui lichtbruin bakken, de in plakjes gesneden champignons en bambu 3 min. zachtjes meefruiten, dan afblussen met wijn en het geheel op smaak brengen met peper en ketjap. Hierna binden met maizena. Tot slot de zure room er door roeren en alles goed doorwarmen (niet laten koken).
download