De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Bola-Bola Daging Ayam
Sop Udang Cemplung
Basisgerechten
Nasi Goreng Tiga
Bijgerechten
Tumis Sapi Lada Hitam
Smoor Ayam Djawa Dua
Gulai Ayam Padang
Abon Ayam Enak
Tahu Kukus Special
Tahu Lombok Hijau Su-un
Koffiesnacks
Kue Semprit Coklat
Ontvang recepten in je e-mail!
Tempeh Opor
Stoofgerecht met tempeh in kruidige kokossaus
Ingrediënten:
- 300 gr. tempeh
- 400 ml. santen
- 3 sjalotten
- 3 kemirienoten
- 2 teentjes knoflook
- 2 daun salam
- 1 serehstengel
- 2 cm. djahe
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd de tempeh in blokjes. Maal de sjalotten, knoflook, kemirienoten en djahe tot een bumbu. Fruit de bumbu met de serehstengel en laurierblaadjes in een beetje olie. Voeg de santen en het zout toe. Leg de tempeh in de saus en stoof deze 20 minuten.
download