De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Taliwang Tiga
Pittige gegrilde kip uit Lombok
Ingrediënten:
- 1 kip
- 5 lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
Bereiding:
Maal de lomboks en knoflook tot een kruidenpasta. Marineer de kip met de kruidenpasta, zout, suiker en limoensap gedurende 2 uur. Grill de kip tot hij goudbruin is en serveer met rijst.
download