De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Taliwang Empat
Pittige gegrilde kip uit Lombok
Ingrediënten:
- 1 kip
- 200 gr. rijst
- 5 lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel rietsuiker
Bereiding:
Maal de lomboks, knoflook, zout, rietsuiker en limoensap tot een pasta. Marineer de kip 2 uur met de kruidenpasta. Verhit de grill en grill de kip tot deze goudbruin is. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de gegrilde kip met de rijst.
download