De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rendang Ayam Dua
Kruidige, gestoofde kip in kokossaus
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
- 400 ml. santen
- 3 teentjes knoflook
- 2 cm. djahe
- 2 cm. laos
- 2 daun salam
- 1 eetlepel sambal
- 2 theelepels djinten
- 1 theelepel zout
- olie
Bereiding:
Fruit de knoflook, djahe en laos in een beetje olie in een pan. Voeg de kip toe en bak deze goudbruin. Voeg de kokosmelk, daun salam, djinten, sambal en zout toe. Laat het gerecht 2 uur zachtjes sudderen tot de saus dik is en de kip mals. Serveer met witte rijst.
download