De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rendang Ayam Tiga
Kruidige gestoofde kip in dikke kokossaus
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
- 400 ml. santen
- 3 teentjes knoflook
- 2 cm. laos
- 2 cm. djahe
- 2 daun salam
- 2 theelepels djinten
- 1 eetlepel sambal
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Verhit de olie in een pan. Fruit de knoflook, djahe en laos 2 min. Voeg de kip toe en bak tot deze goudbruin is. Voeg kokosmelk, sambal, djinten, zout en daun salam toe. Laat 2 uur op laag vuur stoven tot de saus indikt.
download